top of page
  • ad.nl

Energienota Delta op 1 juli flink omhoog


De energienota gaat vanaf 1 juli fiks omhoog. In totaal is een gezin van vier personen op jaarbasis 70 euro meer kwijt aan gas en licht. Dat blijkt uit de nieuwe tarieven die Delta vanmorgen als eerste leverancier bekendmaakte. Met name gas wordt duurder, rekent prijsvergelijker Gaslicht.com voor: het gastarief stijgt vijf procent wat per jaar 51 euro extra kosten oplevert. Elektriciteit stijgt 2 procent in prijs, wat de energienota nog eens 14 euro opdrijft. Aangezien de Zeeuwse leverancier het vastrecht eveneens met 6 euro verhoogt, zijn gezinnen 70 euro meer kwijt.

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Energienota raadsel

Huishoudens moeten bloeden voor de ambitieuze klimaatagenda van het nieuwe kabinet, maar het ministerie van Economische Zaken en Klimaat wei

bottom of page