top of page
  • zuydadvies.nl

Vergelijk uzelf niet met anderen!


Veel huiseigenaren vergelijken hun energierekening met hun buren, vrienden of familie. Op basis

hiervan valt eigenlijk geen goede conclusie te trekken. Het verbruik per huishouden hangt af van verschillende factoren o.a. de gezinssamenstelling, de leefwijze hoe en wanneer de apparaten worden gebruikt. Om een accurate inschatting te maken van het energieverbruik in uw huishouden of van uw bedrijf, is het belangrijk om hier zorgvuldig naar te kijken. Zuydadvies helpt u hier graag mee! Neem vrijblijvend contact op met één van onze energie coaches.

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Energienota raadsel

Huishoudens moeten bloeden voor de ambitieuze klimaatagenda van het nieuwe kabinet, maar het ministerie van Economische Zaken en Klimaat wei

bottom of page